Schoolreisjes en kamp

valerieGeen categorie

De week van 5 t/m 9 juli stond voor groep 3 t/m 8 in het teken van de schoolreisjes, schoolkamp en themadagen. Kort daarvoor hebben groep 1 en 2 al kunnen genieten van hun zomerfeest op school.

Ondanks dat we in veel groepen onze hulpouders (vanwege corona) gemist hebben is alles toch goed verlopen en heeft iedereen het enorm naar de zin gehad. We bedanken iedereen voor hun inzet en het enthousiasme waarmee alles georganiseerd is en hopen volgend jaar u weer hulpouders mee te mogen nemen.

Groep 3 ging op schoolreis naar het Oertijdmuseum Boxtel. Hoe cool is het om alles wat je in de klas hebt geleerd nu in het echt te zien! En dan mochten ze ook nog zelf een dinoskelet opgraven.

Groep 4 ging naar Slot Loevestein. Natuurlijk bekend van Hugo de Groot en zijn spectaculaire ontsnapping. Hugo de Grootjaar: het is dit jaar 400 jaar geleden dat Hugo de Groot uit zijn boekenkist stapte in Gorinchem en zijn vrijheid tegemoet liep. Een mooi verhaal voor onze leerlingen en sprak enorm tot de verbeelding.

Groep 5 is naar GeoFort geweest. Op dit spannende forteiland draait alles om de aarde! De leerlingen hebben genoten van een geslaagde dag. Ze mochten ook een foto laten maken voor een greenscreen.

Groep 6, 7 en 8 waren in deze week te vinden op ons kamp bij accommodatie De Roerdomp in Westelbeers. Groep 6 was 1 dagje aanwezig. Groep 7 mocht een nacht blijven slapen en groep 8 bleef twee nachten slapen. Iedereen heeft genoten. Er stonden diverse activiteiten op het programma, inclusief potje weerwolven, een kampvuur en heerlijke marshmallows roosteren.

Iedereen kijkt terug op een mooie, gezellige en geslaagde week.