Het nieuwe koersplan van Stroomm

TeamSpelwertGeen categorie

Trots presenteren we ons nieuwe Koersplan 2023-2027 : ‘Stroomm opwaarts’! Daarin lees je onze kernwaarden en welke thema’s de komende jaren centraal staan. En natuurlijk: waar Stroomm voor staat en de komende jaren voor gaat.

Samen

Het was een inspirerend proces! Medewerkers, ouders, de Raad van Toezicht, GMR en partners dachten mee tijdens onze Stroomm inspiratiecafés. Samen gingen we in gesprek, blikten vooruit en gaven richting aan onze koers. We danken iedereen voor de waardevolle input en zijn trots op het resultaat!

Stroomm opwaarts

Vijf thema’s staan de komende jaren centraal: Florerend onderwijs, Aantrekkelijk werkgeverschap, Inspirerend leiderschap, Eigenzinnige locaties en Duurzame samenwerking. Elk thema hebben we uitgewerkt in vier ambities. Die geven aan waar we met elkaar naartoe werken: Stroomm opwaarts!

En nu?

De ambities uit het koersplan gaan we vertalen naar concrete schoolkoersplannen, met concrete acties. Elke school geeft zo op de eigen manier invulling aan onze gezamenlijke ambities.

Samen zijn we Stroomm: open, onderscheidend en ondernemend!