Info voor nieuwe ouders

 

Spannend: voor het eerst naar school! Voor uw kind, maar ook voor u. Daarom laten we u eerst uitgebreid kennismaken. Met de schoolgids, een gesprek met de directie en een rondleiding. Zo krijgt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u vast proeven van de sfeer. Uw keuze gemaakt? Dan volgt de inschrijving waarin alle bijzonderheden worden besproken en genoteerd. Vlak voor of tijdens het wennen krijgt u een intakegesprek met de leerkracht. 
De schoolkalender van schooljaar 2020-2021 kunt u hier inzien: https://portal.apprenticexm.nl/read/817/26619  
De schoolgids van het huidige schooljaar kunt u hier inzien:  HTTPS://PORTAL.APPRENTICEXM.NL/READ/817/26632 

Wennen
Kinderen mogen naar school als ze (minimaal) vier jaar zijn. Maar in de laatste weken voor hun verjaardag kunnen ze wel alvast komen wennen. Aan de school, aan de klas, aan de juf of meester en aan de kinderen – die staan te springen om het hulpje te zijn voor uw kind.

Ontwikkeling
Vanaf de eerste schooldag houden we een dossier bij van de kinderen. Dit dossier wordt de hele basisschoolperiode aangevuld met de vorderingen, observaties, handelingsplannen, toets- en rapportcijfers, eventuele speciale onderzoeken en gespreksverslagen. Wij weten dus altijd hoe het gaat met uw kind en zijn of haar ontwikkeling – cognitief en sociaal-emotioneel. Daar kunt u ook altijd om vragen. En zien we iets opvallends, dan nemen we contact met u op

Fijn om kennis te maken!
Wij nodigen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek! Bart Broos (directeur) of Rian Kemper (adjunct-directeur) maakt graag een afspraak met u. Het telefoonnummer: 0418 - 512815.
U kunt ook uw telefonische contactgegevens in een e-mail aan directie@spelwert.nl  achterlaten, waarna contact met u opgenomen zal worden voor het maken van een afspraak.

Inschrijven:
Wilt u uw zoon of dochter inschrijven op de Spelwert? Vul dan het inschrijfformulier in. Het ingevulde formulier mag u mailen naar directie@spelwert,nl, opsturen naar ons postadres of afgeven op school.

Laatste nieuws


Agenda

No events to display.

Uit het fotoboek


de zaal Placeholder Album5.jpg
tom voor de groep Placeholder Album6.jpg