Het team

Het team van De Spelwert bestaat uit de directie, leerkrachten, een administratief medewerker en een gastvrouw. Wij hebben ervoor gekozen de formatieruimte zoveel mogelijk in te zetten voor de leerkrachten.

De directie
Bart Broos (directeur) directie@spelwert.nl
Rian Kemper (adjunct-directeur) r.kemper@spelwert.nl

Intern begeleider
De intern begeleider (IB’er) geeft advies en ondersteuning aan de leerkrachten. Als ouder kunt u bij haar terecht voor informatie en doorverwijzing naar BuurtZorg Jong en overige schoolondersteunende instanties. De intern begeleider onderhoudt ook contacten over arrangementen voor leerlingen met het Samenwerkingsverband De Meierij.

De intern begeleider van De Spelwert is Sandra Verdoot (s.verdoot@spelwert.nl). U kunt haar telefonisch bereiken via het algemene nummer van de school: 0418–512815

Schoolcontactpersoon
Onze school heeft een schoolcontactpersoon waar leerlingen en hun ouders terecht kunnen voor een persoonlijk gesprek.
De schoolcontactpersoon kan eventueel ook bemiddelen bij klachten. Bijvoorbeeld over zaken als seksuele intimidatie, agressie, geweld of pesten.

De schoolcontactpersonen gaat elk jaar een keer langs bij de groepen om wederzijds kennis te maken met de leerlingen. Daarnaast bespreekt ze elk jaar in elke groep onderwerpen als pesten, seksuele intimidatie en kindermishandeling. Als ouder wordt u hiervan vooraf geïnformeerd. Achteraf krijgt u een brief of folder, zodat u goed op de hoogte bent van wat besproken is en antwoorden heeft op eventuele vragen of opmerkingen van uw kind. De schoolcontactpersoon van De Spelwert is: Arianne Piels (a.piels@spelwert.nl).
U kunt de schoolcontactpersoon telefonisch bereiken via het algemene nummer van de school: 0418 – 51 28 15.

Het team van De Spelwert

Jack Schreuders 8 x x  x   x   j.schreuders@spelwert.nl
 Joep Feiter 8

j.schreuders@spelwert.nl
I.v.m. langdurige afwezigheid Jack neemt Joep Feiter van maandag t/m vrijdag de lessen van Jack Schreuders over.

Intern begeleider
Sandra Verdoot IB x x
x x s.verdoot@spelwert.nl

Directie